THEORIECURSUS

ONLINE EN FYSIEK

▷ ALTIJD EEN CURSUS DIE PAST BIJ JOU

The Graduate biedt theoriecursussen aan via verschillende partners.

▷ START DIRECT

Je kunt direct starten met oefenen.

▷ OOK IN HET ENGELS

De theoriecursussen zijn zowel in het Nederlands als Engels.

Over onze theoriecursussen

Bij Rijschool the Graduate begrijpen we dat een stevige theoretische basis de sleutel is tot veilig en zelfverzekerd rijden. Met onze partners streven we ernaar om leerlingen te voorzien van de best mogelijke theoretische basis, waardoor ze met zelfvertrouwen de weg op kunnen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de sleutel tot succesvol rijden!

Online Theoriecursus: leren op jouw eigen tempo

Voor degenen die de voorkeur geven aan flexibiliteit en gemak, biedt de online theoriecursus de perfecte oplossing. Binnen no-time ontvang je alle informatie die je nodig hebt om te slagen voor het theorie-examen. Daarnaast ontvang je extra studiemateriaal zodat je in je eigen tempo kunt studeren.

Fysieke Theoriecursus: leer alles in 1 dag (+examen!)

Heb je weinig tijd, gebrek aan motivatie of wil je niet wachten op je theorie examen? Kies dan voor de fysieke theoriecursus! Tijdens deze klassikale sessies leer je direct alle benodigde informatie om te slagen voor het examen. Deze cursus vindt plaats op loopafstand van het CBR, waar je direct het examen aflegt.

Het volgen van een theoriecursus is niet verplicht: het is mogelijk om zelf te studeren en vervolgens met het CBR afspraken te maken over het afleggen van de toets.