DÉ RIJSCHOOL

MET PERSOONLIJKE AANDACHT

✔ VOOR IEDEREEN

The Graduate is dé rijschool voor mensen met rijangst, autisme, doofheid en taalproblemen.

✔ START DIRECT

Geen wachttijden! Bij ons kan je direct beginnen.

✔ OOK IN HET ENGELS

Ons team is gespecialiseerd in het onderwijzen van expats en buitenlandse studenten.

NIEUW! BOEK DIRECT ONLINE EEN PROEFLES IN

Nieuw! Vanaf nu kun je ook direct online. een proefles bij ons inplannen. Staat jouw gewenste datum er niet tussen? Neem dan direct contact met ons op!

Rates

Al onze lespakketten zijn aantrekkelijk geprijsd; je kunt met elke budget bij ons terecht. Wil je weten welk pakket bij je past? Bekijk hier onze tarieven.

Motor Driving Lessons

Ben je op zoek naar motorrijlessen in Amsterdam? Wij zijn dé motorrijschool in Amsterdam.

Automatic Driving Lessons

Wil jij op een goede manier jouw automaat rijbewijs halen? Dan ben je bij Rijschool The Graduate aan het juiste adres! Met onze ervaren instructeurs ben jij verzekerd…

Start vandaag met de eerste stap richting jouw rijbewijs!

Reviews van Rijschool The Graduate

Heel erg tevreden met The Graduate! Ik had last van faalangst, maar Hassan heeft me er goed doorheen geholpen. Hij gaf me het zelfvertrouwen dat ik nodig had! Bij mijn tweede rijexamen had ik mijn rijbewijs in de pocket 👍

Yente | ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik had een extreme vorm van faalangst. Dankzij de instructeurs van Graduate heb ik deze overwonnen. Saïda, Hassan en Mariam zijn alle drie top instructeurs die je zelfvertrouwen geven. Dankzij hun ben ik in één keer geslaagd voor mijn examen!

Cherish Holzel | ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik ben zo blij dat ik ervoor heb gekozen om bij Saïda te rijden! Ik zat eerst bij een andere rijschool en heb daar meerdere keren examen gedaan, maar ik ben toen niet geslaagd. Ik heb er daarna voor gekozen om voor mijn automaat-rijbewijs te gaan en bij Saïda te lessen. Saïda neemt de tijd voor je, adviseert je gedegen en kijkt echt naar wat bij jou past. Dankzij haar ben ik meteen geslaagd!! Ze had oog voor mijn faalangst, ze heeft geduld en is direct! Wat mij betreft belangrijke elementen voor een rij-instructeur. Daarnaast was het altijd gezellig met haar in de auto! Ook Maryam is een fijne instructice die erg veel geduld heeft. Deze rijschool kan ik eenieder aanbevelen!

Charissa Ros | ⭐⭐⭐⭐⭐