Instructeurs 

Saida el Bacha

Saida el Bacha

Eigenaresse en instructeur

Maak kennis met rijinstructrice én eigenaresse van Rijschool The Graduate: Saida el Bacha! Met haar jarenlange ervaring is Saida hard op weg om met The Graduate een van de populairste rijscholen van Amsterdam en omstreken te worden. Haar expertise wordt niet alleen gewaardeerd door prominente Nederlanders, maar ook door jonge online persoonlijkheden en bekende figuren uit de culturele sector.

Wat Saida zo’n goede rijinstructrice maakt? Haar no-nonsense en vriendelijke aanpak! Veiligheid staat altijd voorop tijdens de rijlessen, maar Saida zorgt er ook voor dat het rijden effectief en leuk is. Met geduld, begrip en haar directe aanpak begeleidt ze je op weg naar je rijbewijs. Saida spreekt vloeiend Nederlands, Engels, Arabisch en heeft ook een basiskennis van Frans. Dus ben je op zoek naar een meertalige rijinstructrice? Dan ben je bij Saida aan het juiste adres.  

Dus waar wacht je nog op? Kies voor Saida en Rijschool The Graduate! Samen zullen we ervoor zorgen dat je niet alleen een veilige en bekwame bestuurder wordt, maar ook geniet van elke stap op weg naar je rijbewijs. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom zoveel mensen kiezen voor The Graduate!

Hassan Achbab

Hassan Achbab

Instructeur

Maak kennis met onze instructeur Hassan Achbab! Met ruim 16 jaar ervaring als rijinstructeur is Hassan een ware expert op het gebied van autorijlessen, motorrijlessen en aanhangwagen rijlessen. Met zijn ervaring, directe aanpak en motiverende houding zorgt hij ervoor dat elke leerling op zijn gemak is. Dus of je nu een beginner bent die net begint met rijlessen, iemand met faalangst die wat extra geduld en motivatie nodig heeft, of een ervaren rijder die zijn vaardigheden wil verbeteren, Hassan past zijn lesstijl aan om aan jouw behoeften te voldoen. 

Wat Hassan zo leuk vindt aan lesgeven? Dat geen enkel uur hetzelfde is! Elke leerling is uniek en hij geniet ervan om samen met jou aan je rijvaardigheden te werken en je te zien groeien. Als je last hebt van faalangst, zul je merken dat Hassan veel geduld heeft en je blijft motiveren. Hij zal ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt tijdens de lessen en je stap voor stap begeleiden naar het behalen van je rijbewijs.

Dus waar wacht je nog op? Kies voor Hassan als je instructeur en laat hem je begeleiden op jouw reis naar het behalen van je rijbewijs. Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Mariam Aikhaji

Mariam Aikhaji

Instructeur

Maak kennis met onze geweldige rijinstructrice,  Mariam Aitkhaji! Met haar jarenlange ervaring heeft Mariam de nodige expertise en vaardigheden om jou te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs.

Benieuwd wat je kunt verwachten van de rijlessen van Mariam? Mariam’s aanpak staat bekend om haar vermogen om goed te luisteren naar haar leerlingen. Met haar rustige en kalme benadering zorgt ze ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens de lessen. Ze begrijpt dat leren autorijden voor sommige leerlingen lastig kan zijn, maar ze is vastberaden om je te helpen slagen. Haar motto is dat iedereen uiteindelijk kan leren autorijden, en ze zal er alles aan doen om jou te helpen dat doel te bereiken.

Als je aan Mariam vraagt waarom ze lesgeven zo leuk vindt, dan krijg je een duidelijk antwoord: elke dag is anders! Je hebt iedere dag weer te maken met verschillende mensen, elk met hun eigen unieke aanpak. Ze geniet van de diversiteit en uitdaging die dit met zich meebrengt. 

Kies voor Mariam als jouw rijinstructrice en ze zal je begeleiden, motiveren en helpen om een zelfverzekerde en veilige bestuurder te worden. Neem contact met ons op en begin je rijavontuur vandaag nog!

 

Zaheera Ayube

Zaheera Ayube

Instructeur

Maak kennis met Zaheera Ayube! Met ruim 8 jaar ervaring als rijinstructrice in Amsterdam is Zaheera een ervaren lid van ons team. Met haar rustige en vriendelijke aanpak streeft Zaheera er naar om de lesstof zo begrijpelijk mogelijk over te brengen, zodat haar leerlingen zich op hun gemak voelen tijdens de lessen.

Heb je last van rijangst? Dan weet Zaheera hoe ze jou gerust kan stellen! Ze begint in een rustig gebied waar je in alle vertrouwen kan wennen aan het rijden. Door je te motiveren en aan te moedigen helpt ze je om zeker te worden en meer zelfvertrouwen te krijgen in de auto. Zaheera gelooft in het aanleren van vaardigheden in kleine stappen zodat je je comfortabel blijft voelen tijdens het rijden. Zo begeleidt ze je stap voor stap naar het uiteindelijke doel: het halen van je rijbewijs.

Dus ben je op zoek naar een rijinstructrice die je kan motiveren, geduld heeft en begripvol is? Dan staat Zaheera voor je klaar! Neem vandaag nog contact met ons op om je eerste les te plannen en ervaar het zelf.