Rijlessen in Amsterdam

Rijschool the Graduate is dé rijschool van Amsterdam als je op zoek bent naar rijlessen met persoonlijke aandacht. Ons team is gespecialiseerd in het onderwijzen van expats en buitenlandse studenten, mensen die op latere leeftijd starten met lessen, faalangst, nervositeit, autisme, doofheid en tal van andere complicerende factoren. Schroom niet je aan te melden bij The Graduate; wij staan voor je klaar.

Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten rijlessen. Zo bieden wij reguliere schakelrijlessen aan, maar zijn wij ook gespecialiseerd in automaat rijles, faalangst rijlessen speciaal voor mensen met rijangst en opfris rijlessen voor mensen die al in het bezit zijn van hun rijbewijs.

Dus ben jij op zoek naar rijlessen in Amsterdam? Bekijk dan de verschillende soorten lessen via de buttons onderaan deze pagina, boek een intake les of neem direct contact met ons op.

Prijzen

De standaard prijzen per uur voor onze rijlessen vind je in de prijzentabel op deze pagina. De rijlessen bij de Graduate zijn aantrekkelijk geprijsd en voor ieder budget is er iets mogelijk. Kan je bijvoorbeeld niet het hele bedrag direct betalen dan bestaat er de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Neem bij ons een proefles zodat we het meest geschikte pakket kunnen samenstellen voor jouw niveau.

Voordelige Lespaketten

Onze rijlessen zijn ook verkrijgbaar in pakketvorm. Door te kiezen voor een lespakket ben je tot wel 600 euro goedkoper uit. Al onze pakketten zijn inclusief praktijkexamen, 2 extra voorrij-uur én een tussentijdse toets.

Wil je weten welk pakket bij je past? Reserveer dan een proefles en onze instructeur adviseert het beste lespakket op basis van zijn expertise. 

Tarieven
Proefles 60 minuten € 45,-
Lesblok 2 uur € 130,-
Opfrisles 2 uur € 130,-
Rijangst les 2 uur
€ 149,-

Contact Rijschool Amsterdam
The Graduate

Neem contact met ons op of kom ons bezoeken en we zullen samen kijken hoe we het beste aan de slag kunnen gaan. Vol vertrouwen gaan we achter het stuur in onze hippe auto, op weg naar jouw rijbewijs!

13 + 3 =