Spoedcursus Rijschool Graduate

Sneller je rijbewijs behalen dan normaliter het geval is, is mogelijk. In deze situatie is een spoedcursus het antwoord. Het deelnemen hieraan is echter aan enkele regels gebonden.

Het is bij ons mogelijk om het rijbewijs binnen 3 weken of minder te behalen. In dit geval bieden wij jou de optie om een spoedcursus af te nemen. Omdat elke leerling weer anders is, wordt een spoedcursus altijd voorafgegaan door een proefles.

Tijdens de proefles gaat de instructeur kijken en inschatten hoeveel lessen jij nodig zal hebben. Dit wordt gedaan op basis van beheersbaarheid van het voertuig en verkeersinzicht.

Direct inschrijven

Wil je je direct inschrijven bij ons? Dat kan via het invulformulier! Zodra we je inschrijving hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. In overleg zullen we een proefles inplannen zodat je een goede inschatting krijgt van hoeveel lessen je nodig hebt.

Contact Rijschool Amsterdam
The Graduate

Neem contact met ons op of kom ons bezoeken en we zullen samen kijken hoe we het beste aan de slag kunnen gaan. Vol vertrouwen gaan we achter het stuur in onze hippe auto, op weg naar jouw rijbewijs!

4 + 2 =