Automaat Rijles Amsterdam

Ben jij op zoek naar automaat rijlessen in Amsterdam? Rijschool The Graduate biedt zowel losse rijlessen als volledige lespakketten aan, speciaal voor het behalen van je automaat rijbewijs. Twijfel je nog of automaat iets voor jou is? Lees hier meer over het verschil tussen schakel-en automaat, de voordelen van automaat rijlessen én de gevolgen voor je rijbewijs.

Het verschil tussen schakel en automaat rijlessen

Door te kiezen voor automaat rijlessen hoef je je niet meer te focussen op het schakelen. In een automaat gaat het schakelen namelijk automatisch; schakelen en koppeling komen bij deze lessen dus niet aan bod.

Zijn automaat rijlessen iets voor mij?

Voor wie het halen van een rijbewijs zo eenvoudig mogelijk wil maken (bijvoorbeeld mensen met rij- of faalangst), zijn automaat rijlessen ideaal. Meestal heb je hier minder lessen voor nodig, omdat je immers niet hoeft te leren schakelen. Het automaat rijbewijs is dus vaak goedkoper.

Automaat rijbewijs

Wanneer je je rijbewijs hebt gehaald met een automaat, krijg je hiervan een notitie in je rijbewijs; dit houdt in dat je alleen met een automaat mag rijden. Als je na enige tijd tóch liever in een handgeschakelde auto wilt rijden, boek je paar extra lessen waarna je opnieuw afrijdt. Het theorie-examen hoef je niet opnieuw af te leggen.

Wil jij starten met automaat rijlessen? Boek dan vrijblijvend een intake les bij Rijschool the Graduate via onderstaande button pf neem contact met ons op via het formulier op deze pagina.

Meer informatie