Opfris Rijlessen

Boost je zelfvertrouwen en stap met plezier achter het stuur!

✔️Opnieuw vertrouwd raken achter het stuur

✔️Lessen afgestemd op jouw behoefte

✔️Zowel automaat als schakel

 

Ben je een ervaren bestuurder die al een tijdje niet heeft gereden? Of voel je je onzeker in het verkeer? Rijschool the Graduate biedt speciale opfris rijlessen aan om jou weer met vertrouwen te laten rijden. Dit maakt autorijden niet alleen een stuk veiliger, maar ook ontspannen en leuk. Dus of je nu last hebt van faalangst, bang bent om de snelweg op te gaan, moeite hebt met inparkeren of alleen je rij-skills op wil frissen, the Graduate helpt jou weer de weg op!

Waarom kiezen voor opfris rijlessen bij The Graduate?

Boost je zelfvertrouwen
Onze opfris rijlessen zijn ontworpen om je zelfvertrouwen een boost te geven. We passen de lessen aan op jouw specifieke behoeften, zodat je je weer comfortabel voelt achter het stuur.

Dé rijschool voor mensen met rijangst
The Graduate is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met faalangst en rijangst. Ons motto is dan ook: iedereen kan rijden! Ongeacht hoe ernstig je rijangst ook is, ons team van specialisten staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat je leert rijden zonder angst.

Flexibele Planning
We begrijpen dat je agenda druk kan zijn. Daarom bieden we flexibele planningsmogelijkheden en kun je rijlessen inplannen in het weekend.

Hoe werkt het?

Kennismaking
We beginnen met een kennismaking om jouw specifieke behoeften en doelen te bespreken.

Op Maat Gemaakt Lesplan
Op basis van de eerste les ontwikkelen we een op maat gemaakt lesplan dat aansluit bij jouw behoeften en vaardigheden.

Ervaren instructeurs 
Tijdens de opfrisrijlessen werk je samen met ervaren instructeurs om specifieke aspecten van je rijvaardigheden te verbeteren.

Praktijkexamen (Optioneel!)
Wanneer je er klaar voor bent, bieden we de mogelijkheid om een praktijkexamen af te leggen om je vernieuwde vaardigheden te valideren.

Zet vandaag de eerste stap en neem contact met ons op!

Meer informatie