Motorrijlessen Amsterdam

Ben je op zoek naar motorrijlessen in Amsterdam? Dan ben je bij de rijschool de Graduate aan het juiste adres!

Rijschool de Graduate is dé rijschool van Amsterdam als je op zoek bent naar motorrijlessen met persoonlijke aandacht. Ons team is gespecialiseerd in motor rijlessen voor expats, buitenlandse studenten, mensen die op latere leeftijd starten met lessen, faalangst en tal van andere complicerende factoren.

Onze lespakketten zijn samengesteld voor leerlingen op elk niveau, van beginners tot gevorderden. Wij bieden lespakketten op zowel het AVB als AVD examen. Dus ben jij op zoek naar een rijschool een rijschool in Amsterdam om je A1, A2 of A2 motorrijbewijs te halen? Bekijk dan onze tarieven of plan direct een intake les in!

Motorrijbewijs halen

Er zijn 3 verschillende soorten motorrijbewijzen: A1, A2 en A. Elk type rijbewijs hangt samen met het specifiek vermogen van de motor, je leeftijd én ervaring. Lees hier meer over de verschillende soorten motorrijbewijzen.

Motorrijles voor motorrijbewijs A1

Voor het besturen van een lichte motor met een maximaal vermogen van 11 kilowatt en een cilinderinhoud van 125cc is een A1-rijbewijs noodzakelijk.

Motorrijles voor motorrijbewijs A2

Voor een middelzware motor met een maximaal vermogen van 35 kilowatt moet je een A2-motorrijbewijs halen.

Motorrijles voor motorrijbewijs A

Voor een ‘zware’ motor met onbeperkt vermogen moet je rijlessen volgen voor het behalen van een motorrijbewijs A.

Wil je meer informatie over onze motorrijlessen?
Bekijk onze tarieven, plan direct een intake les in of vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Meer informatie

Contact
The Graduate Driving School

Neem contact met ons en we zullen samen kijken hoe we het beste aan de slag kunnen gaan!