Over Rijschool The Graduate

Rijschool The Graduate is momenteel razend populair in Amsterdam en omgeving, en dat is niet zonder reden! Onze instructeurs brengen een schat aan ervaring met zich mee en staan bekend om hun geduld, begrip en directe aanpak. Wij geloven dat iedereen in zijn eigen tempo leert, en ons doel is om je als een vriend te begeleiden. We creëren een vertrouwde omgeving waarin je sneller en beter kunt leren. Daarom is ons motto: je rijbewijs halen doen we samen!

Bij Rijschool The Graduate is iedereen welkom
Ons team is gespecialiseerd in het onderwijzen van expats en buitenlandse studenten, mensen die op latere leeftijd starten met lessen, mensen met rijangst en faalangst, nervositeit, autisme, doofheid en tal van andere complicerende factoren. Schroom niet je aan te melden bij The Graduate; wij staan voor je klaar.
Onze werkwijze
  • ✓ Te allen tijden een vaste rij-instructeur
  • ✓ Ook op zon- en feestdagen
  • ✓ Heldere feedback voor snelle vooruitgang
  • ✓ 1 op 1 les in een moderne, goed onderhouden auto
  • ✓ Zo vaak lessen per week als je wilt
Auto's Rijschool the Graduate
Over de rijlessen
De Graduate staat voor rijles op maat. Iedereen heeft immers andere wensen en verwachtingen. Onze rijinstructeurs zijn flexibel en geïnteresseerd. Afhankelijk van jouw wensen neem je één of meerdere lessen per week. We geven les in blokken van anderhalf uur. Het werkgebied van De Graduate is Amsterdam en omgeving. Ophalen en afzetten doen we in overleg.
Over de instructeurs
De rijinstructeurs van de Graduate zijn vanzelfsprekend allemaal gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het lesgeven. Ons team werkt met plezier en dat merk je in de auto: de sfeer is professioneel, maar ontspannen. Ben je benieuwd naar onze instructeurs? Lees hier meer over Saida, Hassan, Mariam en Zaheera!