Over Rijschool The Graduate

Eigenares/instructrice Saida is geboren en getogen in Amsterdam. Haar rijschool The Graduate is hard op weg de populairste rijschool van Amsterdam en omstreken te worden. Menig prominente Nederlander haalde bij The Graduate een rijbewijs, en ook de jonge garde online persoonlijkheden en bekenden uit de culturele sector weten Saida’s expertise te vinden.
Saida gelooft in een no nonsense, vriendelijke aanpak. Rijles moet boven alles veilig zijn, maar ook effectief en leuk. Saida en haar instructeurs zijn niet bang je duidelijk te vertellen wat je verbeterpunten zijn en waarom je bijvoorbeeld je examen niet hebt gehaald. Geduld, begrip en subtiliteit zijn daarbij toverwoorden: iedereen leert in zijn/haar eigen tempo en ons doel is je hierbij als een vriend te begeleiden. In een vertrouwde omgeving leer je immers sneller en beter. Niets voor niets zeggen wij: je rijbewijs halen doe je samen!

Bij rijschool The Graduate is iedereen welkom.
Ons team is gespecialiseerd in het onderwijzen van expats en buitenlandse studenten (taalachterstand is geen probleem en Saida spreekt vloeiend Nederlands, Engels, Arabisch en een beetje Frans), mensen die op latere leeftijd starten met lessen, faalangst, nervositeit, autisme, doofheid en tal van andere complicerende factoren. Schroom niet je aan te melden bij The Graduate; wij staan voor je klaar.

Onze werkwijze

  • ✓ Te allen tijden een vaste rij-instructeur
  • ✓ Ook op zon- en feestdagen
  • ✓ Heldere feedback voor snelle vooruitgang
  • ✓ 1 op 1 les in een moderne, goed onderhouden auto
  • ✓ Zo vaak lessen per week als je wilt
  • ✓ Flexibel ophalen en afzetten in omgeving Amsterdam
Auto's Rijschool the Graduate
The Graduate staat voor rijles op maat. Iedereen heeft immers andere wensen en verwachtingen. Onze rij-instructeurs zijn flexibel en geïnteresseerd. Afhankelijk van jouw wensen neem je één of meerdere lessen per week. We geven les in blokken van twee uur. Het werkgebied van The Graduate is Amsterdam en omgeving. Ophalen en afzetten in overleg.
De rij-instructeurs van The Graduate zijn allemaal vrouwen. Dit is een bewuste keus, aangezien veel vrouwen het prettig vinden les te krijgen van een vrouw. Uiteraard zijn mannelijke leerlingen ook van harte welkom.
De rij-instructeurs van The Graduate zijn gecertificeerd en ervaren, en allen uitstekend in staat onze leerlingen alle essentiële rijvaardigheden bij te brengen. Ons team werkt met plezier en dat merk je in de auto: de sfeer is professioneel, maar ontspannen.

Beginnen vanaf 16,5 jaar

Bij ons kun je al rijles volgen vanaf 16,5 jaar. Onze ruime ervaring garandeert rijles op maat, ongeacht je leeftijd.