Rij- en faalangst

Last hebben van rijangst of faalangst is vervelend; het kan je belemmeren achter het stuur te kruipen. Jammer, want ook mensen met angst zijn met de juiste begeleiding prima in staat hun rijbewijs te halen. De rijinstructeurs van The Graduate zijn getraind jou te helpen je angst te overwinnen. Ons doel: jou te leren je zonder angst door het verkeer te bewegen. Zo haal je snel je rijbewijs en kun je later veilig en vlot op pad in je eigen auto. Ook mensen mét een rijbewijs, die ondanks dat niet durven rijden, zijn meer dan welkom bij The Graduate.

NB: Als je last hebt van faalangst, is het mogelijk om bij het CBR een speciaal faalangst-examen af te nemen. Onze instructeurs kunnen je hier meer over vertellen.

Bedenk: een rijbewijs halen lukt uiteindelijk iedereen, als je maar de wil hebt om te slagen én de juiste begeleiding krijgt.

Contact Rijschool Amsterdam
The Graduate

Neem contact met ons op of kom ons bezoeken en we zullen samen kijken hoe we het beste aan de slag kunnen gaan. Vol vertrouwen gaan we achter het stuur in onze hippe auto, op weg naar jouw rijbewijs!

8 + 15 =