Rijopleiding Rijschool The Graduate

Rijopleiding Rijschool The Graduate
Achter het stuur kom je in het verkeer een hoop verschillende en onverwachte situaties tegen. De rijopleiding van The Graduate bereidt je hierop voor. Tijdens de eerste lessen leer je de grondbeginselen van het autorijden. Zodra je deze onder de knie hebt, volgt de rest. Frequent rijden is goed, zodat het autorijden een automatisme wordt. Tegen het einde van de opleiding rijden we examenroutes, ter voorbereiding op het examen dat spoedig volgt.

Tussentijdse toets
Je kunt kiezen voor een lespakket met tussentijdse toets. Het voordeel van een tussentijdse toets, is dat deze je een voorproefje geeft van het examen. Als je de bijzondere verrichtingen haalt tijdens de toets, heb je recht op vrijstelling daarvan tijdens het examen. De tussentijdse toets geeft hierdoor rust en zelfvertrouwen.

Let op:
Het examen wordt afgenomen door het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen: CBR. Om een examen in te plannen, machtigt de leerling The Graduate via cbr.nl. Dit gaat middels DigiD. Je ontvangt een mail als er een examen of toets voor je is ingepland. Daarnaast zijn je adresgegevens automatisch voor onze rijschool beschikbaar in het reserveringssysteem van het CBR.

Contact Rijschool Amsterdam
The Graduate

Neem contact met ons op of kom ons bezoeken en we zullen samen kijken hoe we het beste aan de slag kunnen gaan. Vol vertrouwen gaan we achter het stuur in onze hippe auto, op weg naar jouw rijbewijs!

10 + 1 =