Spoedcursus

Sneller je rijbewijs behalen dan normaliter het geval is, is mogelijk. In deze situatie is een spoedcursus het antwoord. Het deelnemen hieraan is echter aan enkele regels gebonden.

Het is bij ons mogelijk om het rijbewijs binnen 3 weken of minder te behalen. In dit geval bieden wij jou de optie om een spoedcursus af te nemen. Omdat elke leerling weer anders is, wordt een spoedcursus altijd voorafgegaan door een proefles.

Tijdens de proefles gaat de instructeur kijken en inschatten hoeveel lessen jij nodig zal hebben. Dit wordt gedaan op basis van beheersbaarheid van het voertuig en verkeersinzicht.

Direct inschrijven

Wil je je direct inschrijven bij ons? Dat kan via het invulformulier! Zodra we je inschrijving hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. In overleg zullen we een proefles inplannen zodat je een goede inschatting krijgt van hoeveel lessen je nodig hebt.

Schrijf je nu direct in

Ben je al zeker van je keuze en wil je je inschrijven voor een lespakket of ben je gewoon benieuwd wat een proefles je zal brengen. Schrijf je dan direct in via ons aanvraagformulier.