Over ons

Voor een gedegen rijopleiding ben je bij ons aan het juiste adres. Onze manier van rijles geven zorgt ervoor dat je veilig en verantwoord auto leert rijden. Een rijbewijs behaald via onze rijschool staat garant voor een veilige toekomst op de weg.

Als leerling krijg je bij ons rijles op maat. Onze rijinstructeurs zorgen er namelijk voor dat je altijd voldoende de ruimte krijgt om kenbaar te maken wat jouw wensen zijn. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met niveau. Al deze factoren tezamen zorgen ervoor dat je de begeleiding krijgt die nodig is.

Ervaren rij-instructeurs

De rijinstructeurs van rijschool The Graduate beschikken allemaal over de nodige papieren om rijles conform huidige standaarden te geven. Tevens zorgt passie voor het vak dat je te maken krijgt met rijinstructeurs die met je kunnen meedenken. Een ontspannen sfeer tijdens het geven van rijles is hiervan het resultaat. Voor jou als leerling brengt dat met zich mee dat je in staat bent essentiële rijvaardigheden beter tot je te nemen.

Beginnen vanaf 16,5 jaar

Bij ons kun je al rijles volgen vanaf 16,5 jaar. Onze ruime ervaring zorgt ervoor dat ongeacht leeftijd er altijd rijles conform wensen kan worden gegeven.

Rijopleiding op maat

Gaat het om het volgen van rijles dan zal elke leerling dit op een andere wijze ervaren. Als rijschool zijn wij ons hier absoluut van bewust. De bewustheid zorgt ervoor dat wij in elke situatie een rijopleiding op maat kunnen aanbieden. De toewijzing van een vaste instructeur versterkt dit feit.

Schrijf je nu direct in

Ben je al zeker van je keuze en wil je je inschrijven voor een lespakket of ben je gewoon benieuwd wat een proefles je zal brengen. Schrijf je dan direct in via ons aanvraagformulier.