Automaat les Rijschool The Graduate

Bij rijschool The Graduate kun je ook je automaat rijbewijs halen. In een automaat gaat het schakelen automatisch; schakelen en koppeling komen bij deze lessen dus niet aan bod. Steeds meer (nieuwe) auto’s zijn uitgerust met een automaat. Deze zijn makkelijk in het gebruik en rijden zuiniger dan reguliere auto’s.
Voor wie het halen van een rijbewijs zo eenvoudig mogelijk wil maken (bijvoorbeeld mensen met rij- of faalangst), is het automaat rijbewijs ideaal. Meestal heb je hier minder lessen voor nodig, omdat je immers niet hoeft te leren schakelen. Het automaat rijbewijs is dus vaak goedkoper.
Wanneer je je rijbewijs hebt gehaald met een automaat, krijg je hiervan een notitie in je rijbewijs; dit houdt in dat je alleen met een automaat mag rijden. Als je na enige tijd tóch liever in een handgeschakelde auto wilt rijden, boek je paar extra lessen waarna je opnieuw afrijdt. Het theorie-examen hoef je niet opnieuw af te leggen.

Contact Rijschool Amsterdam
The Graduate

Neem contact met ons op of kom ons bezoeken en we zullen samen kijken hoe we het beste aan de slag kunnen gaan. Vol vertrouwen gaan we achter het stuur in onze hippe auto, op weg naar jouw rijbewijs!

10 + 13 =