Theoriecursus in Amsterdam

Iedereen die zijn of haar rijbewijs wil halen, moet slagen voor het theorie-examen. Er zijn meerdere manieren om het theorie-examen voor te bereiden. Zo kun je ervoor kiezen om zelf te studeren, theorieboeken te lezen, oefenexamens te maken of een theoriecursus te volgen.

Rijschool de Graduate biedt in samenwerking met het Nationaal Theorie Centrum theoriecursussen aan in Amsterdam. Benieuwd of een theoriecursus iets voor jou is? Lees dan snel verder.

Voor wie is een theoriecursus geschikt?

Een theoriecursus is ideaal voor mensen met een druk schema en weinig tijd om zelf te studeren en oefenen. Binnen 1 dag krijg je alle informatie die je nodig hebt om te slagen voor het examen. Daarnaast krijg je bij deze theoriecursus in Amsterdam van het Nationaal Theorie Centrum ook nog extra materiaal om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen.

Gratis extra studiemateriaal

Naast de theoriecursus krijg je ook nog extra materiaal om je optimaal voor te bereiden voor het theorie-examen:

  • 50 online examens
  • 3250 oefenvragen
  • Een samenvatting van het theorieboek
  • Toegang tot apps met informatie over voorrangsregels en verkeersborden
  • Chat ondersteuning
  • De handleiding ‘hoe slaag je voor het theorie-examen’

Praktische informatie over de theoriecursus

De online theoriecursus is live te volgen via Zoom. De opzet (docenten, materiaal) is hetzelfde als de fysieke theoriecursus, alleen volg je de cursus op afstand.

De fysieke cursus is in Amsterdam, de exacte locatie volgt na inschrijving. De cursus begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Koffie en thee zijn gratis. Lunch is niet inbegrepen. Er is een Albert Heijn en Deen Supermarkt op loopafstand.