Proefles

Een proefles is bedoeld om een indicatie te geven van het niveau dat je in bezit hebt. Op basis hiervan zal de rijinstructeur een advies uitbrengen. Indien je het niet eens bent met dit advies, dan kun je dat gewoon aangeven. De rijinstructeur zal het lesschema dan aanpassen aan jouw wensen. Wel dient er hier een kanttekening geplaatst te worden.

Het niet opvolgen van de adviezen van de rijinstructeur kan ertoe leiden dat het praktijkexamen negatief voor jou zal uitvallen. In dit geval is ons advies altijd om wat extra lessen te nemen indien de rijinstructeur dat heeft aangegeven. Kans van slagen voor het praktijkexamen is dan namelijk vele malen groter. Hierbij is ook van belang dat de rijinstructeur je nooit meer rijlessen zal laten volgen dan nodig is. Als rijschool weten wij namelijk goed dat het behalen van een rijbewijs aardig wat geld kost.

Proefles aanvragen

De rijinstructeur schat ongeveer in hoeveel lessen je nodig zal hebben. Een proefles is geheel gratis. Wil je direct een proefles bij ons aanvragen? Dat kan snel en eenvoudig op onze aanmeldpagina.

Schrijf je nu direct in

Ben je al zeker van je keuze en wil je je inschrijven voor een lespakket of ben je gewoon benieuwd wat een proefles je zal brengen. Schrijf je dan direct in via ons aanvraagformulier.