Autorijles

Ben je op zoek naar een rijschool in Amsterdam of omstreken? Dan ben je bij Rijschool The Graduate op het juiste adres. Alles wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg.

Geheel vrijblijvende proefles

Wij zijn dé rijschool van Amsterdam & Zaandam voor het halen van je rijbewijs. Neem nu contact op via het formulier voor een geheel vrijblijvende proefles, dan zien we jou binnenkort waarschijnlijk met je rijbewijs achter het stuur! Voor meer informatie over de gratis proefles kijk hier.

Rijlesgebieden

Wil je graag je rijbewijs halen en woon je in of rondom Amsterdam of Zaandam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons zorgen we er samen voor dat jij op jouw eigen leertempo je rijbewijs zo vlot mogelijk kunt halen! We bieden professionele opleidingen aan van zeer hoog niveau, zodat jij straks in een keer slaagt.
Wij geven rijles in de volgende gebieden.

Amsterdam Centrum
Amsterdam Noord
Amsterdam Oost

Amsterdam Zuid
Amsterdam West
Amsterdam Zuid-Oost

Zaandam

Je rijbewijs

Wij geven de beste praktijkles die er is!

Jij bepaalt hoe snel je rijopleiding gaat. Wil je meerdere keren per week afspreken dan kan dat. Als je wilt kun je binnen een maand je rijbewijs halen. Langer over je rijopleiding doen? Geen probleem, de keus is aan jou! Na je proefrijles bepalen we samen hoeveel rijlessen jij nodig hebt om met vertrouwen naar het CBR rijexamen te gaan.

Spoed?

Bij ons kan je gelijk beginnen!

Het kan voorkomen dat je snel over het rijbewijs dient te beschikken. In dat geval kunnen wij als oplossing een spoedcursus aanbieden. Onze spoedcursus stelt je instaat het rijbewijs te behalen binnen slechts 10 dagen. Een bijkomend voordeel hierbij is, dat dit je niets extra’s kost. Wil je meer weten over het volgen van een spoedcursus bij ons? Kijk dan hier.

Schrijf je nu direct in

Ben je al zeker van je keuze en wil je je inschrijven voor een lespakket of ben je gewoon benieuwd wat een proefles je zal brengen. Schrijf je dan direct in via ons aanvraagformulier.